Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΤΑ SNOW FLOWERS







ΥΛΙΚΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ




1ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

2 ΦΑΚΕΛΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑ

4 ΜΠΑΝΑΝΕΣ

3 ΦΑΚΕΛΑ ΣΑΝΤΙΓΙ


ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ετοιμάζουμε την κρέμα σοκολάτας βάση οδηγιών συσκευασίας και την απλώνουμε πάνω από το σιροπιασμένο παντεσπάνι. Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσει και να σταθεί η κρέμα. Βάζουμε τις μπανάνες σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 240 μέχρι να μαυρίσει η φλούδα από τις μπανάνες και να ανοίξει. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και μέχρι να κρυώσουν ετοιμάζουμε τις κρέμες βανίλια βάση οδηγιών συσκευασίας. Μόλις είναι έτοιμη η κρέμα ανοίγουμε τις μπανάνες τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι. Τις ρίχνουμε μέσα στην κρέμα βανίλια και ανακατεύουμε με σύρμα. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει καλά.
Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο και τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι. Το σιροπιάζουμε και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα μπανάνα αφού πρώτα αφαιρέσουμε την πέτσα που έχει πιάσει. Την βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μισή. Ετοιμάζουμε την σαντιγί βάση οδηγιών συσκευασίας προσθέτοντας 1/2κγ κορν φλαουρ για κάθε φάκελο για να σταθεί καλύτερα η σαντιγί. Απλώνουμε την σαντιγί των 2 φακέλων πάνω στην τούρτα καλύπτοντας και τα πλαϊνά της. Το τρίτο φάκελο το βάζουμε στο κορνέ και το τοποθετούμε στο ψυγείο μισή ώρα να σταθεί η σαντιγί και μετά κάνουμε το γαρνίρισμα. 
Διακοσμούμε την τούρτα λίγο πριν το σερβίρισμα με κομματάκια λευκής σοκολάτας και ζαχαρωτά λουλούδια.

******   Το γάλα που θα χρησιμοποιήσετε για την σαντιγί να είναι παγωμένο από το ψυγείο και να μην τη χτυπήσετε πολύ. Γύρω στα 5 λεπτά είναι καλά.
Καλή επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου